Microneedling – scurt istoric

Cunoscut și sub denumirea de „terapie de inducere a colagenului”, tratamentul a fost popularizat pentru prima dată de un chirurg plastician din Africa de Sud. Acolo s-a explorat ideea creșterii producției de colagen prin inducerea sângerărilor în piele prin sute de mici înțepături.

 

Popularitatea terapiei a crescut în timp, oamenii apelând la microneedling pentru un „eu, mai tânăr” și o piele mai sănătoasă. Este singura terapie care, executată echilibrat și strategic, reușește să reconstruiască fibroblastele. Asta înseamnă că ne ajută să ne întreținem pielea cu aspect întinerit pe termen lung și să îmbătrânim frumos și sănătos. Eficiența sa este susținută prin studii științifice, rezultatele obținute fiind, în acest moment, necontestate.

 

Recomand cu căldură această terapie începând cu vârsta de 20 ani, în special celor care trăiesc în medii însorite și care pierd semnificativ din matricea colagenului pentru că este sigură terapie în urma căreia se eliberează factorii de creștere adică plasma, celulele stem.

Ce este Microneedling?

Microneedling-ul este cea mai sigură și cuprinzătoare metodă de întinerire a pielii și cea mai puțin invazivă.

Este un proces care stimulează în mod natural producția de colagen și elastină în piele, fără a o deteriora. În plus, dincolo de stimularea fibroblastelor care sunt capabile să producă colagen și elastină, acest proces eliberează și factori de creștere, funcție pe care laserele non-ablative nu o pot îndeplini. (celule stem)

 

Ce afecțiuni abordează tratamentul Microneedling?

Prin microneedling-ul putem aborda pigmentarea, cicatricile post acneice, liniile fine, ridurile, alopecia.

 

Ce efecte secundare are Microneedling-ul?

Deși are multe beneficii, există și unele efecte secundare. Din fericire, acestea sunt minime și temporare.

În timpul tratamentului, pacienții pot prezenta un anumit disconfort din cauza procedurii de înțepare a pielii, astfel încât, pentru a obține un disconfort minim, un anestezic topic este de obicei aplicat înainte de Microneedling.

După procedura de microneedling, pacientul va avea o anumită roșeață și mâncărime timp de aproximativ 24-48 de ore. Roșeața va dispărea și va fi urmată de uscăciune și o posibilă descuamare. Și acestea vor dispărea după 3-4 zile. O hidratare adecvată cu acid hialuronic și peptide va susține activ regenerarea pielii. Se poate combina și propria plasmă (plasmă bogată în trombocite) cu micro-ace, deoarece factorii de creștere ajută la accelerarea procesului de vindecare.

CE PRIMEȘTI LA FINALUL ÎNTÂLNIRII NOASTRE?

Preț/ședință:

  • facial, 400 de lei
  • scalp și sprâncene 350 de lei
  • total facial: decolteu, gât, față, cearcăne, buze, sprâncene, scalp: 550 de lei

Abonament 4 ședințe faciale:

  • 1 ședință la 2 săptămâni, în anotimpurile reci, anual
  • preț: 1.400 de lei

Abonament 4 ședințe scalp și sprâncene

  • preț 1.200 de lei

Abonament 4 ședințe total facial:

  • decolteu, gât, față, cearcăne, buze, sprâncene, scalp: 2000 de lei.


©2022 - PinkRoom. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate | Plăți securizate | Plată și livrare | ANPC | SOL| ECC