Procesarea comenzilor

Procesarea comenzilor se face in maxim 48 de ore de la plasare, de luni pana sambata, intre orele 10:00-18:00. Duminica nu se proceseaza comenzi, acestea urmand a fi procesate in urmatoarea zi de luni.

Dupa procesarea comenzilor, produsele parasesc depozitul nostru si sunt livrate prin reteaua de distributie Fan Courier.

Eventuale intarzieri de livrare din motive de forta majora, acestea nu vor fi in raspunderea Stan Florentina PFA

Termene de livrare

Termenul minim de livrare este de o zi lucratoare si de maxim 3 (trei) zile lucratoare, calculate de la preluarea de catre curier. Livrearea presupune doua incercari gratuite de livrare, efectuate in zile diferite. Daca nu se reuseste livrarea, atunci coletul va fi returnat si va trebui lansata o noua comanda pe site.

Programul de livrare al curierilor depinde de localitatea in care locuiti. Livrarile se fac de luni pana vineri, iar in localitatile mari si in zilele de sambata. Lista localitatilor unde se fac livrari sambata se poate descarca de pe site-ul firmei de curierat. In zilele de duminica nu se fac livrari.

In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.

Taxe de transport

Valoarea taxei de transport va fi tot timpul conform datelor publicate oficial de catre transportator.

Greutate Pret
0-3 kg 9.99 lei
3-11 kg 19.99 lei
11-20 kg 23.99 lei
peste 20 kg 39.99 lei

Plata produselor

Plata produselor comandate prin Stan Florentina PFA se poate face astfel: in numerar (la livrare) sau online (cu cardul, prin serviciul EuPlatesc.ro).

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea.

Daca optati pentru plata online, cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul EuPlatesc.ro, iar Stan Florentina PFA nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.©2022 - PinkRoom. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate | Plăți securizate | Plată și livrare | ANPC | SOL| ECC