Formular de contact

  Câteva întrebări rapide

  Am centralizat trei dintre cele adresate întrebări pe site. Probabil că ai încercat să plasezi o comandă și nu ai reușit ori ai nevoie de mai multe detalii legate de produsele afișate pe site. Iar dacă ai nevoie de mai multe informații legate de consultații, poți folosi acest formular.

  De ce nu pot comanda produse de pe site?

  Site-ul PinkRoom Concept se ghidează după principiul de club. Prin urmare, primul pas este să îți creezi cont. Ulterior, va trebui să achiziționezi unul din serviciile de consultație sau workshop.

  De ce este nevoie de membership PinkRoom?

  Completând formularul de înscriere, voi afla mai mult edespre tine și despre tenul tău. Astfel, îți voi putea oferi soluții personalizate și cea mai bună consultanță. Produsele de pe site sunt profesionale, iar comercializarea acestora nu este recomandată fără feedbackul specialistului.

  Cum pot programa o consultație?

  Este simplu! Folosește formularul de contact din stânga ori poți trimite un e-mail la contact@pinkroom.ro.

  Notă: Pentru a maximiza beneficiile tuturor sesiunilor de consultanță dar și a tratamentelor estetice faciale, sesiunea Skin Talks este pas obligatoriu în călătoria ta spre lumea frumuseții.  ©2022 - PinkRoom. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate | Plăți securizate | Plată și livrare | ANPC | SOL| ECC